keresés menü

3 friss és ideális zene kávéhoz: XXYYXX, Lone remix, Gold Panda

Eddig is így tettünk, és továbbra sem mondunk le arról, hogy némi aktuális zenei táplálékkal rázzuk fel a reggeleket. Mert miért is ne?

Kezdjük mindjárt a Soundkitchen és a Monday Session és a Designer Drums jóvoltából majdnem két éve Budapestet is megjárt, még mindig csak 18 éves csodagyerek, XXYYXX legújabb zenéjével, aminek dobgépekkel megtörögetett lebegéséhez Vanessa Elisha énekesnő kölcsönzi hangját, hogyaszongya “when I am outta space/I am outta space.” Csak így túlbonyolítatlanul.

LONE-t imádjuk, ez eddig sem volt kérdéses, nincs még egy olyan zenegyáros, aki ennyire felvillanyozóan nyúl a szintikhez, és képes elérni, hogy a leganalógabb hangok ellenére is úgy érezzük magunkat, mintha egy trópusi esőerdő közepén törölgetnénk magukról a verejtéket. A szintén fiatal 4k némi futurizmussal fokozza a Reality Testing című album legjobb szerzeményét, és csak egyetlen problémánk lehet vele: hogy túl hamar ér véget.

A tavalyi év a brit Gold Panda nagy éve volt, akkor jött ki ügyes új albuma, a Half Of Where You Live, azóta kicsit elcsendesedett, de most a semmiből kitolta ezt az MPC-s dzsemmelést. Ha ezek a funky trombiták nem ébresztenek fel, akkor semmi nem fog!

https://soundcloud.com/goldpanda/clarkes_dream

Tűz tartalom 🔥