keresés menü

3 friss és ideális zene kávéhoz: HONNE, Prins Thomas (Lana Del Rey remix!), Catlips

Eddig is így tettünk, és továbbra sem mondunk le arról, hogy némi aktuális zenei táplálékkal rázzuk fel a reggeleket! Ismét itt van három prímaság.

Az AlunaGeorge és a Bondax hurráoptimista soul-pop farvizén úszott be a látóterünkbe a HONNE dala, ami talán nem véletlen, mert ezt is az a Super Recordings adja ki, ami az előbb említettek első zenéit. Állítólag két zenetanárról van szó Délnyugat-Angliából, akiknek ez a bemutatkozása olyan, mintha James Blake-nek megjött volna az önbizalma: egy melengető, kitárulkozó slow jamnek lehetünk fültanúi. Hát legyünk!

Hogy Lana Del Rey idei lassan hömpölygő drámája, az Ultraviolence már most az év egyik legjobb lemeze,  ahhoz kevés kétség fér, de beszédes az is, ha egyik-másik dalához olyan nagyságok nyúlnak hozzá, akik a maguk szakterületén szintén trenddiktáló figurák. A skandináv diszkópápa, Prins Thomas csakis rosszat nem is hozhatott volna ki ebből!

De akiről még ez sem rázta le a reggeli csipát, annak egy zenés videót javaslunk, ami úgy fog hatni, mintha két defibrillátor-tappanccsal sokkolnák a látóidegeket: az ausztrál Catlips a becsületbeli elkövető, mi pedig még mindig nem találunk szavakat.