keresés menü

3 ideális zene kávéhoz: Nao, King Fantastic, Hoodboi

Szeretjük a hármasozást, szerettük már korábban is, hát szeressük megint. Hiszen megint akad pár zene, ami mellett egyszerűen nem sunnyoghatunk el!

Nao – So Good
Oké, szóval ez pár napos zene, de mi nem emeltük pajzsra, hát pótoljuk be. Már csak azért is, mert a zene mögött a már önmagában is izgalmas és rejtélyes Jai Paul (ez ugye megvan?) öccse, A.K. Paul húzza meg magát, aki egyébként nem új próbálkozó, írt már Jessie Ware-nek, Sam Smith-nek és Big Boinak is. A londoni énekesnő, Nao pedig bámulatosan fekteti rá bársolyhangját a szexuális alapokra.

King Fantastic – Yup… Yup… Yup…
Megunt power songok helyett ezzel indítsd a reggeli futást! Öt másodperccel beljebb a legjobb idődnél, minimum ezt ígérjük. Az alkotók egyébként azt állítják, hogy nyugati parti szintetizátoros strandolós hajléktalan gengszterzene az, amit csinálnak, nekünk meg nem is kell ehhez hozzáfűznünk semmit. Vagy csak annyit: MIÉRT ILYEN RÖVID? :(((((((

Hoodboi – Bug-A-Boo
Régen nem volt már becsípődésed, fülbemászásod, dallamtapadásod? Akkor hallgasd meg, hogyan kel új életre a Destiny’s Child remek 98-as slágere: