keresés menü

3 ideális zene kávéhoz: Napolian, Figgy, Mndsgn

Mutattunk már ilyen hármas blokkot, úgyhogy jöjjön a folytatás, úgyis tudjuk, hogy ebben a rekkenetben még zenét keresgélnie sincs kedve az embernek! (Oké, ez blődség, de jó ürügy nekünk, hogy idetegyük ezeket a friss trekkeket.)

Napolian – Reminisce
És az elsőhöz rögtön egy videó is jár! Napolian egy friss hang Los Angelesből, enigmatikus beateket gyárt, amik az alsó tartományokban olykor vasnehezek, a felsőkben viszont néha még a levegőnél is könnyebbek. De hogy nyáron működnek a legjobban, az vitán felül áll. Ez egyúttal egy kevésbé eseménydús, szolid nap a hoodban:

Figgy – Hold Me
Bemutatjuk az embert, aki szégyentelenül gyakorol hatást a hipotalamuszunkra, hogy aztán kicsit nagyon boldogok legyünk. SoundCloudján sorakoznak egymás után az elektronikus diszkós-táncos örömdalok, tizenkét órával ezelőtt pedig feltöltött egy újat. A zene szóljon, mindenki más mosolyogjon!

https://soundcloud.com/figgy/hold-me

Mndsgn – Txt
Egyik kedvenc kiadónk, az innovatív zenéket folyton ránk tukmáló kaliforniai Stones Throw bejelentette, hogy van neki egy új aduásza, akinek a nevét úgy kell ejteni, hogy mind design. Ennél egy fokkal izgalmasabb információ róla, hogy szülei annak a japán Aum Shinrikyo szekta filippínó szárnyának voltak tagjai, amelynek alapszervezete véghezvitte az 1995-ös tokiói gáztámadást.

Súlyos múlt ez, mindenesetre az ősök politikai menekültként kerültek az Államokba, ahol egy erdő közepén, egy olyan helyen nevelték fel fiukat, ahol még elektromosság sem volt. Aztán egyszer elstoppolt Philadelphiáig, ahol megismerkedett a szempleres beatgyártással, és a jövő máris ki volt kövezve előtte. Most pedig ott tart, hogy augusztus végén érkezik debütalbuma, a Yawn Zen. Ez az első villantás róla: