keresés menü

3 ideális zene kávéhoz: Jessie Ware, Lemonade, Giraffage

Szeretünk ajánlani új zenéket a reggeli feketéhez, megalapozandó az előttünk álló napot. És akkor már rögtön fogjuk is őket hármas csokorba, mert van mit!

Jessie Ware – Tough Love
Oké, a dubstep és egyéb mélylondoni műfajok felől indult, majd az IGÉNYES KÖNNYŰZENÉBEN önmagára találó angol énekesnő friss dalát már megmutattuk, de egyrészt ez annyira jó, hogy miért ne duplázzunk (simán ott a helye már most az év dalainak listáján), másrészt most megérkezett hozzá a rendkívül természetbarát videoklip is.

Lemonade – Orchid Bloom
Poposkodjunk tovább, hiszen senki nem akar egy korai órában Robert Hood-döngölést hallgatni. Ráadásul ha Jessie dala a vizuálban ölelte keblére Földanyát, akkor a New York-i Lemonade triója ezt már a hangszereléssel teszi, ami olyan lucskosan trópusi, szinte nem is érezzük, hogy kicsit éppen szabadságra ment a nyár. Ja, meg hát eleve Orchid Bloom a neve, van még kérdés? Minus Tide című albumuk, amin ez is hallható lesz, szeptember 9-én érkezik.

Porter Robinson – Lionhearted (Giraffage Remix)
A hatásvadász zenéivel egyre feljebb törekvő amerikai Porter Robinsont nagyon szeretik remixelni, viszont ehhez a dalához (vigyázat a linkkel, mert vokálos, de büntető stadionelektró található mögötte) talán senki nem nyúlt annyi ésszel, mint a Budapestet is megjárt Giraffage – akinek ezennel megbocsátjuk a fellépése vége felé elsütött ATB-t.

https://soundcloud.com/mixmag-1/mixmag-gold-porter-robinson-lionhearted-giraffage-remix