keresés menü

3 ideális zene kávéhoz: Black EL, Com Truise, Jessy Lanza

Hármasoztunk már itt, hármasoztunk már ott, tekintsétek bátran egy új rovatnak, amivel néha jelentkezünk délelőttönként, azok kedvéért, akik nem tudják, milyen friss számokkal rúgják be az aktuális napjuk motorját. De mi itt vagyunk és segítünk, és csak jó zenéket ajánlunk! Most például ezeket ni:

Black EL – Olde English 800
Kevés nyugisabb hiphop-alakítás bukkant fel az elmúlt tizenkilenc órában a SoundCloudon a bostoni rapper számánál. Aki egyébként új érkező a szakmában, de már a mikroblogja alapján is szimpatikus. Egy rapper, aki animét néz! Ennél több nem kell.

Tycho – Awake (Com Truise Remix)
Azt tudjuk jól, hogy a San Francisco-i Tycho szakemberi módon ért ahhoz, hogyan úsztasson meg minket a levegőben, és azt is tudjuk, hogy Com Truise-t sem kell félteni, ha szintik szárnyairól van szó. A Ghostly International kiadó egyik művésze most remixelte a másik nagy zenéjét, a végeredmény pedig nagyon nem hibázik a puffogó dobok közé beékelt dallamcikázásokkal:

Jessy Lanza – You and Me
Hamarosan érkezik az idén tíz éves londoni kiadó, a dubstep utáni jövőt gondozó Hyperdub második jubileumi ünneplőlemeze, amin majd ez a trekk is helyet kap, a nagyszerű kanadai dalszerzőtől. Akinek érdemes Pull My Hair Back című tavalyi debütalbumával is megismerkedni.

Tűz tartalom 🔥