keresés menü

3 ideális zene kávéhoz: Jon Phonics, FaltyDL, Ejeca

Egy nyugati, felvilágosult, dolgos országban élünk, ezért úgy gondoltuk, mindenkinek meg kell adnunk a tisztességes esélyt, hogy kiváló zenékkel indítsa el a sűrű pénteki napját! Ismét összeszedtünk hármat a mögöttünk álló órák és napok felhozatalából, lehet választani, vagy nem választani, hanem meghallgatni rögtön az összeset.

Jon Phonics – Face Of Spades
Kristálytiszta elektronikába mártogatott funkot nyújt át Fónikus János (a jövő héten megjelenő White Neckle EP-ről), amivel egyetlen gondunk van csak: lehetne még egyszer ilyen hosszú. De semmi gond, mert itt lehet folytatni az ismerkedést.

FaltyDL – Some Jazz Shit
Hogy a New York-i posztgarage-producer felé miért érdemes minden nyitott fülnek odafordulnia, azt itt már kielemeztük kicsit. Ez a frissen közzétett trekk is az augusztus 12-én a Ninja Tune-nál megjelenő következő albumán lesz hallható, meg persze most, itt:

Ejeca – City Night
Na, hát ennél aktuálisabb címet nem is lehetett volna választani. Igazi megyünk bele az éjjelbe-típusú, a taxi hátsó üléséről kísérve az elsuhanó sötét Duna sziluettjét-jellegű pulzálóház, egyenesen az északírországi hangmágustól, aki mindig ügyesen emelte át a régi idők klubjainak atmoszféráját a mai hangzásokba:

Hát szóval így. Ügyes pénteket mindenkinek!