keresés menü

“Épületekből bármi, bármennyi” – Rodhette Luca kedvenc tetkós munkái 2019-ből

@Rodhette_tattoo Lucának még anyukája férje mutatta meg, hogyan kell tetoválni, amikor a szombathelyi kisképzőbe járt. Aztán érettségivel meg két év győri ráhangolódással már olyan felkészülten érkezett Budapestre, hogy rögtön elhelyezkedett egy szalonban, és azóta is ez a főállása.

A középkori fametszetek esztétikáját, a dotworköt és az ignorant style agymenéseit egyaránt érintő világa valahol amolyan határvonalon van a szerzői underground és a profi ábrázolós világ között.

Az ő kedvenc munkaélményei jönnek!

“Ezen a két képen levő szocreál minták tulajdonosának, Dorának egy igazi nagymama nappaliját készítettem a lábszárára, gyerekkori emlékeim alapján. Dora Szerbiából származik, úgyhogy teljesen át- és magáénak érezte a vasárnapi mamánál töltött szoci ebéd hangulatát a telepen.”

“Na, és itt kezdődött minden Lacika bőrével, aki azóta örök vásznammá avanzsált, lesz még kép az ő mintáiról. Rajta vannak a kedvenc munkáim, megvan a vibe, ő hozza a jobbnál jobb ötleteket, én megrajzolom, belerakom a saját agymenést és elég hamar elég random időpontokban fel is tetoválom neki.”

“Szintén Lacika, hálás vagyok, amiért rá tudom beszélni témákra, mint ez is.”

“Itt @kezigranat.kell Fefinek a tatabányai emlékeit láthatjátok. Fefi megkeresett hogy “heló, rakd már rám ezt az erőművet úgy, ahogy magadtól megrajzolnád, meg nem is kell olyannak lennie mint a képen.” Szóval ez lett. Igyekeztem nem eltorzítani az emlékképeit.”

“Épületekből jöhet bármi, bármennyi. Tényleg.”

” Köszi Niki, hogy beadtad, pont úgy és pont oda ahova eredetileg terveztem a flasht! Ja és fel sem szisszent, irigylésre méltó.”

“Elkezdtem rajzolni az inktoberre. Nyilván csak az első hétre elegendő motivációval indultam neki, de legalább lett belőle egy jó tetkó szessön, egy rég nem látott ismerőssel.”

Ez az anyag egyébként a hazai underground tetkós szcénát bemutató sorozatunk része. A korábbi fejezetekre itt tudtok átkattintani:

MIMCZA

KÉZIGRÁNÁTKELL FEFI

AWKWARD ÁRON

CZELIZA

KÉSELÉSHAHA STEF

Tattanna

Jjjjanon