keresés menü

“A dilinyós ebem pedig a legjobb mozdulatmodell a világon” – Czeliza kedvenc tetkós munkái 2019-ből

Göncz Eliza vagy @czeliza tetkós sztorija azzal a klasszikus sztorival kezdődött, hogy felmerült, kéne neki és egy haverjának tetoválás, csak nem volt meg, hogy ki is csinálja, így gondolt egyet, és kipróbálta, hogy milyen, ha ő veszi kézbe a dolgokat. Ennek már kábé két éve.

Azóta a handpoke-os szöszmötölés el lett engedve, mert ahhoz túl sok türelem kell, és amúgy is jobban élvezi a gép lendületét, valamint kialakult a saját stílusa is sok állattal, kecses mozdulatokkal, fura szitukkal, és itt-ott vicces piros kiegészítésekkel.

Naná, hogy megkértük őt is, hogy mutassa be a kedvenc 2019-es munkáit!

“Egészen a kezdetek óta rajzolok androgünöket. Imádom és merem is most már kombinálni más figurákkal. Főleg kutyákkal. Szívügyem az ember-kutyó kapcsolat ábrázolása és igyekszem ezt más, de közeli dimenzióban emelni. Néha például csak elképzelem, hogy milyen vicces lenne így a nyakamba kapni a kutyámat. Persze soha nem hagyná.”

“Ezt most nem tudom sajnos magyarul jól megfogalmazni, szóval: I have this thing with birds. Főleg a háztáji madarakkal. Olyan mókásak élőben, hát még bőrön!”

“Imádom a kutyutémát. A dilinyós ebem pedig a legjobb mozdulatmodell a világon.”

“Ez az én részem volt a cserénkből @mimczával, ráadásul freehandbe nyomhattam a növényes-fejes témámat, ami miatt iszonyat izgatott meg boldog voltam/vagyok.”

“Nos, ez az eddigi legbetegebb minta amit valaha csináltam. De tényleg. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ezt majd fel fogom varrni valakire. Erre de. Örök hálám Kittinek!”

“Táncoló androgünök még a kísérleti gépes időszakomból. Nagyon sokat inspirálódtam Matisse-nak A tánc című festményéből. Sokat néztem, gondolkoztam rajta, és ez segített elindulni azon az úton, ami a stílusom kialakításához vezet.”

“A csávóm mondta, hogy rajzoljak neki valami lépcsős flasht, és hát rajzoltam. Nagyon szeretek király ötleteket megvalósítani, egyelőre nem ragaszkodom foggal körömmel csak a saját mintáimhozDe amúgy eskü nincs annál nehezebb, mint összeegyeztetni egy időpontot egy sessionre azzal, akivel egy háztartásban élsz.”

“Illetve imádok piros tintával játszadozni, főleg, ha ilyen bolondos kimenetele lesz. Srácok-lányok írjatok nekem piros-fekete tintás ötletekkel!”

EZ NEM EGY ÁRVA CIKK ÁM, HANEM A MAGYAR UNDERGROUND TETKÓSZCÉNÁT BEMUTATÓ SOROZATUNK RÉSZE! TEHÁT KATTINTS BÁTRAN TOVÁBB:

MIMCZA

KÉZIGRÁNÁTKELL FEFI

AWKWARD ÁRON

KÉSELÉSHAHA STEF

Tattanna

Rodhette Luca

Jjjjanon