keresés menü

Több mint száz saját deep house trekk megjelentetését tervezi Elon Musk

Miután a SpaceX/Tesla/ésatöbbi-vezér Elon Musk villantot egy Soundcloud-reppet, majd egy prog-trance-számot, most arról beszél, hogy több mint száz deep house trekk várja a fiókjában a napfényre kerülést.

Musk a Universe Traxnek beszélt arról, hogy akkor kapott rá a deep house-ra, amikor felvételről visszanézte a Disclosure 2016-os Coachella Fesztiválon történt fellépését. Amikor még menő volt a Coachella, ugyebár.

“Totál beleőrültem. Olyan friss volt, olyan áramvonalas. Egyszerűen mély. A mélynél is mélyebb. Eldöntöttem, hogy ilyen mélyre akarok menni én is.”

Fordítsuk mondjuk így Elon Musk érzéseit a Disclosure kapcsán. Ezután pedig jött a Youtube-ozás meg az olyan “Suggested for you” előadók, mint Pépé Bradock, DJ Koze, Matthew Herbert, Kerri Chandler vagy Larry Heard.

“Ezután vettem egy csomag Mars-tejitalt, mert mindig ezt iszom, amikor dolgozok, és bezárkóztam a stúdióba. (…) Mostanra pedig elmondhatom, több mint száz deep house témám van készen. Alig várom, hogy megmutathassam őket a világnak.”

Hát várjuk!

Tűz tartalom 🔥