keresés menü

Több komolyságot a szakállnak!

Elegünk van.

Igen, nekünk, szakállasoknak.

Nem elég, hogy a régi vicceket szakállasnak hívják, mintha azok valamiféle naftalinszagú, molyrágta komédiakultúrát képviselnének, mintha arcszőrzetünk az értéktelen vénség megtestesülése lenne. De az utóbbi időkben mintha intézményesített, tendenciózus módon intéztek volna ellene aljas karaktergyilkosságot.

Például lehipszterezték. Ami belőlünk nő. Amit Jézus Krisztustól Kossuthig hordtak a legnagyobbak.

Kinevették, mint valami udvaribohóc-koloncot, összekötötték kígyóvállú startupperekkel, idióta izzókat akartak aggatni rá, nem beszélve az arcpirító csillámpor-diliről. Aztán amikor a szőrellenes összeesküvők nem tudták nevetség tárgyává tevéssel megölni a jelenséget, jött a nyilvánvaló fake news a baktériumokat hordozó szakállakról, majd egyes lefizetett társadalomtudósok eltemették egyszer, majd másodszor is.

Szerencsére van valami, ami erősebbnek bizonyult náluk.

És ezt a valamit SZAKÁLLNAK hívják.

Annyira bizonyult erősnek, hogy már egy 2015-ös Euromonitoros felmérés is kimutatta, hogy a szakállápolási termékeket is magában foglaló férfi piperecikkek piaca egy év alatt négy százalékkal, azaz 3,4 milliárd dollárra nőtt. Egy másik kutatás szerint 2011 és 2014 között ötszörösére nőtt a szakállkultúrát célzó startupok száma. És ez a tendencia aligha csökkent. A tendencia, ami azt mutatja: a szakállat igenis illik végre komolyan venni.

És szerencsére vannak olyanok, akikre lehet számítani ebben a vigéckedő, cinikus hangokkal szembeni heroikus küzdelemben. Például a svéd FOREO cégre, akik

nem levágni akarják a szakállat, hanem a trónra emelni azt.

Például ezzel a ketyerével itt. A LUNA 3 Men nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy gyengéd szilikon sörtékkel és – figyelem – hanghullámokkal (!!!) tisztítja meg és puhítja arcunkat, illetve az azon helyet foglaló szőrt, az ott található szennyeződések, faggyú és elhalt bőr 99,5 százalékát távolítva el. Hogy utána így érezzük magunkat:

Így néz ki amúgy a szóban forgó arcfrissítő játékszer, amiről azt is mondja a Foreo, hogy

“Mi nem vagyunk érdekeltek féligazságok hazudásában, ezért nem mondjuk, hogy a LUNA3 magasabbá, gazdagabbá, sikeresebbé tesz. De van valamink, ami valóban működik, hogy megtisztítsa az arcodat és a szakálladat, és jobb, mint bármi más, amit eddig használtál.”

Na, szóval így néz ki:

Foreo LUNA 3 Men

Olyan kényelmi funkciókkal van felruházva ráadásul, mint az USB-ről tölthetőség, a süllyesztett gomb, amit sosem fogunk véletlenül megnyomni (vagy nem fog a táskánkban benyomódni), ráadásul bombajó a szilikonos borítása, ami mindennek tetejében még ultrahigiánikus is. Apaoldalunk, a Player részletesebben is kivesézte a produktumot, azt a tesztet itt lehet elolvasni. És érdemes is.

Szakállas Tesvéreink! Az igazság megérkezett. Ideje élni vele.

Tűz tartalom 🔥