Tessék rámarkolni egyik kézzel a csészényi észak-kenyai fair trade kávéra, a másikkal meg az iPad farkasos háttérképernyőjére, mert ez durva lesz.

Hiába éli a férfiszakáll a legszebb reneszánszát, ad új értelmet komplett életeknek és üzeni viselőjéről a haladó értelmiségiesség toronymagas fokát, egy friss kutatás szerint a szakállak bizony olyan baktériumokat is hordoznak, amiket, szóval, a vécékben lehet leginkább megtalálni. Azon belül pedig az emberi ürülékben. Igen, ez így ki lett mutatva, lásd a lenti videóban.

Fogalmunk sincs, hogy ez mennyire igaz és mennyire publicity stunt, mindenesetre az alábbi videóban nagyon komolynak tűnő mikrobiológus szerint a legjobb, ha elkezdünk leszokni az arcunk fogdosásáról, ha van szakállunk. És kézmosás! Gyakran.

Persze lehet, hogy ez is csak a Titkos Szőrzetellenes Körök újabb pitiáner próbálkozása, miután egy korábbi kutatással nem sikerült megölniük a hipszterszakállt. Mi továbbra is kitartunk a férfiarc legtermészetesebb kiegészítője mellett, és ajánljuk a figyelmekbe ismét Action Bronson szakáll-etikettjét az esti vacsorához! Tiltakozzunk így a szakállszarozás ellen!

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)