keresés menü

Újabb vibráló cipők, amik fejet hajtanak a nyár előtt

Nemrég összeszedtünk pár sneakert, amik a mostanában tomboló forró heteink méltó formába öntéseinek tűntek a pajkos nyári árnyalataikkal:

4 vibráló cipő, amivel belelépnénk a nyár szívébe

Gondoltuk, nagyon is ideje van a folytatásnak.

Például mindenképp a figyelmekbe kell ajánlanunk az Adidas ZX 4000 4D névre keresztelt új modelljét, aminek megjelenése idén ősszel, kicsit konkrétabban novemberben várható, és szépen viszi tovább a márka elmúlt években az Ultra Boosttal és a Futurecrafttal elkezdett futurista irányvonalát, feltuningolva pehelykönnyűséggel és giga kényelemmel.

A Nike Air More Uptempo is kapott vadulós új színeket a UK Edition változaton: olyan, mintha batikolt pólókat nyestek volna szét és borították volna be vele a felsőrészt.

Az alábbi darabot tavasszal megszellőztették már, de most végre szebb képeket is kapunk róla, meg hát úgyis a Napról kapta a nevét, hát nyilván itt a helye: ez a Pharrell x Adidas Solar Hu Glide St, amin cipőn még sosem látott merészséggel fogócskázik egymással citrom, narancssárga, pink, piros, zöld és kék.

És ha már itt tartunk, az NMD is megkapja a magáét ebből a kontextusból: a Pharrell x Adidas Originals NMD Hu “Solar” Pack legcsinosabb színállását mutatjuk, augusztus 18-tól pedig már lehet is keresni a hírek szerint a háromcsíkos brand webshopjában.

Aki mégis inkább olyasmit húzna a lábára, amivel beengedik a Berghainba (vagy a LÄRMba), annak ajánljuk a teknósan repeptitív logómintával ellátott Air Max Plus QS-t, amin a sárga és a fekete már-már mérgezően erős elegyet képez.

Nem kell félteni a legismertebb és legtöbbet nyűtt deszkáscipőmárkát sem, a Vans Slip-On modellje ugyanis megkapta a Russet Orange verziót, csak hogy mindenki jól megvakuljon, amikor szembejön velünk a szürkén olvadozó aszfalton:

A Reebok pedig élete első latin-amerikai kollabját hozta össze a Lust Mexico-val, a szuperszínes mexikói őshonos axolotl nevű szalamandra színeit megidézve (aminek a helyiek gyógyító erőt tulajdonítanak). Elképesztően pofás:

Elkészült egy vicces kosaras mozifilm (Uncle Drew, előzetes itt), és ha már kosár, illetve ha már a főszereplő nyugdíjas kosárlabdázót az NBA-sztár Kyrie Irving alakítja, akkor a róla elnevezett Nike Kyrie 4 is kapott a film által inspirált színállást. Kell bármit mondanunk erről a hetvenes évek retróját is eszünkbe juttató modellről?! Dehogy kell, csak rá kell nézni.

Ha van még tippetek masszívan nyáriasított lépőkre, írjátok meg nekünk az info@urbanplayer.hu-ra!