keresés menü

4 vibráló cipő, amivel belelépnénk a nyár szívébe

Tekintsük is meg őket azonnal! Hiszen annyira vibrálnak. És a legmelegebb hetekben úgyis csak azok húznak feketét, akik a teknósok vagy az elvetemült metálosok.

Először is itt ez a Reebok InstaPump Fury OG ULTK Colourways, amiből van még királykék-királypiros változat is, és a lényege a gradiens, vagyis ez a sírósan csodás színátmenetes megoldás, de az biztos, hogy ez a barack-szürke a legeslegszebb változat belőle. Rúgnánk vele a Salföld homokját!

A vadonatfriss Adidas Ultraboost “Clima” Pack-nek van egy szuperfain fekete verziója is, de ha egyszer most magas a napsütéses órák száma, akkor ahhoz nyilván ez a ciánosan-szinte-világító színállás illik. Nyilván ez a pár is éppolyan pehelykönnyű, mint a többi Ultraboost.

De a Nike-t sem kell félteni: ez az új Air Max 95 magas minőségű szatént és hetykén odaöltött NSW jelelést hordoz magán, plusz a lehengerlő arany-fekete árnyalatokat, amik vadul blokkolják egymást, mintha nem lenne holnap, de még holnapután se.

Persze ha őszinték akarunk lenni, és hát azok akarunk lenni, akkor el kell mondjuk, hogy

ezt az egész posztot igazából az alábbi lépő miatt kezdtük megírni.

Az Adidas’ Y-3 Kaiwa ugyanis egyszerűen maga a főttkukoricás, limonádés, repceföldes, zümmögőméhes Nyár. Igaz, 110 ezer forintnak megfelelő összegekért vesztegetik, na de ha a Nyarat hordhatjuk a lábfejünkön?! A neoprén kiképzés és a hullámos öltések hozzák Yohji Yamamoto hamisítatlan stílusát, és hát az egész darab borzasztóan egyben van.

Ennél erősebb cipőt talán nem is láttunk még ezen a nyáron. De ha te igen, kommenteld be bátran egy fotó kíséretében ide, a Facebookunkon!