keresés menü

Pizzát fogyasztottál? Itt mozogd le az éjszakában!

Péntek

ASAN 1st Birthday Bash @ Roham
Egy éves szülinapját ünnepli az ASAN kollektívája. Lesz planet4 x Kinzo klippremier, a Yapo lemezbemutató, Sör És Fű koncert, élő festés és természetesen egy sor dj-szett este fél nyolctól hajnalig.

https://www.youtube.com/watch?v=QWICUonMPlY

Little Big @ Corvintető
Vlagyimir Putyin budapesti látogatásának a hetére a Little Big teszi fel a pontot. Az orosz Die Antwoordként is emlegetett csapatban egy kattant frontember mellett két törpelány is van, és állítólag olyan állat műsoraik vannak, mint klipjeik.

Sobek, Suhaid, Slanki, Shadam @ room 8
Négy dj * két lejátszó = room 8! Az S-betűs négyesről mást ne kelljen mondanunk, mint hogy egyedül Suhaid nem készített nekünk podcastet. Sobek, Slanki és Shadam már kipipálták a kötelezőt!

UH Est @ Vittula
Két dán és egy magyar fellépővel jön az Ultrahang Fesztivál évközi sorozatának újabb epizódja. Zajos absztrakt merülések várhatóak az eventóban linkelt trekkek alapján.

Super Italo Disco @ BOTB
A Recorder két vezető újságírója, dEndre és Hifi nyuszi játszanak italo diszkót egész éjjel. Legutóbb akkora királyok voltak, hogy még meg is tapsolták őket hajnalban.

Szombat

Kamran Sadeghi @ LÄRM
A fekete teremben vendégeskedő iráni származású kísérleti zenész és installációművész korábban dolgozott együtt többek között Patti Smithszel és Fennesszel. 2012-ben kezdett el a techno és house zenékkel kísérletezni. Jön vele Coldfish is, akivel legutóbb Berlinben őrjítették meg a közönséget.

Mark E @ room 8
A horvát Garden Fesztiválra hangoló bulin Mark E játszik markáns, szuperhangulatos, house-i középtemókat egy sor hazai dj társaságában.

Paradisko @ Fogas
A török paradiscós srácokról két dolgot érdemes előpre tudni.  Koszos electro-disco-house egyveleget játszanak. Illetve nagy pizza-, rágógumi-, pálmafa- és disco-rajongók.

15 years of goa.hu
Óriási goabuli lesz a Dürerben izraeli, olasz, német és angol fellépőkkel. Nagyszerű alkalom nosztalgiázni vagy kibújni a körúton és a komfortzónán kívülre.

Vicus és Freddie @ Frisco
A Morzsa Records és az Aires Altos frontembere illetve frontlánya koncertjein épp a lenti borítókép ellentéte fog történni.

1609687_1009855719028801_3758666928790587060_n

Tali mindenütt!