keresés menü

Nem kicsi visszatérők: új AFX, Crystal Castles és Libertines-számok

AFX – Serge Fenix Rendered 2

Aphex Twin a legismertebb nevén már visszatért, ahogy egy titokzatos Soundcloud-felhasználóként is, most pedig második legismertebb álnevét porolta le. AFX néven 2005-ben adott ki utoljára zenéket. A hamarosan érkező EP-n 2006-2008 közti elárvult trekkek lesznek. A legelső savazást mutatjuk is.

Crystal Castles – Deicide

Alice Glass kiszállása után Ethan Kath már jelezte egy Edith nevű énekesnővel felvett trekkel, hogy az ikonikus frontlány után is van élet. Most itt egy újabb szám, ami nem sokat tesz hozzá a CC-univerzumhoz, de le sem rombolja azt, egyszerűen csak korrekt. Az pedig majd élőben derül ki, hogy Glass karizmája nélkül mennyire kajálják az emberek.

The Libertines – Gunga Din

Tizenegy év után jön új lemezzel a 2000-es évek elejének szépreményű, majd csúnyán szétforgácsolódó zenekara, a Libertines. Az első kislemez, a Gunga Din egy reggae-s beütésű, kocsmás kórusba torkolló szerzemény lett. Inkább Doherty Babyshambles-éhez áll közel, semmint az olyan Libertines-klasszikusokhoz, mint a Can’t Stand Me Now vagy a Time For Heroes. A számközbeni látszólag ad-hoc témaváltásokban azonban még mindig nagy királyok.