keresés menü

Új énekesnővel fricskázza a Crystal Castles a kilépő Alice Glasst!

Az Edith nevű énekesnővel felvett Frail simán hozza a Crystal Castlestől megszokott minőséget, és valljuk be, így látvány nélkül abszolút nem hiányzik Alice Glass.

Már tegnap is fura volt, hogy Kath azokról az időkről beszélt, amikor még egyedül csinálta a Crystal Castlest. Most kiderült ennek az indítéka, eredetileg ugyanis ezzel a kísérőszöveggel posztolta a Frailt:

“A legjobbakat kívánom a korábbi vokalistámnak a jövőbeli terveihez. Azt hiszem erőt adhat neki az, hogy ő lett a felelős a saját projektjéért. Így kéne legyen, mert a Crystal Castes legismertebb dalaiban nem vett részt. (Untrust Us, Not In Love, Vanished, Crimewave, Vietnam, Magic Spells, Knights, Air War, Leni, Lovers Who Uncover, Violent Youth, Reckless, Year of Silence, Intimate, 1991, Good Time, Violent Dreams stb.) Az emberek sokszor neki tulajdonították a szövegeimet. Ez rendben volt, nem érdekelt.”

Nos ma reggelre ebből már csak annyi maradt fenn a Soundcloudon, hogy

“A legjobbakat kívánom a korábbi vokalistámnak a jövőbeli terveihez. Azt hiszem erőt adhat neki az, hogy ő lett a felelős a saját projektjéért. <3”

Hát ennyit a kacsacsőr+hármasról!

(via Dummy)