keresés menü

Ezeken a bulikon táncolhatod át a munka ünnepét

Csütörtök

Insecurity State @ LÄRM
The Corporation és a Technologie und das Unheimliche művészeti csoportok nagykoalíciójának techno-terroristái foglalják el a közkedvelt klubot. Hogy mi van? Hát ez!

Mind Against @ Tesla
A Teslában az új Tale Of Usként is emlegetett olasz Mind Against eregeti a primkó techno- és house-hipnózisait Detective Kelly, Max Factor, valamint Isu és Crimson b2b-jének társaságában.

Jimmy Trash és Big Daddy Mugglestone @ Corvintető
A legutóbbi turnéján Kelet-Európáról dokumentumfilmet forgató Jimmy Trash orgona-dob duójával tér vissza Budapestre. Big Daddy Mugglestone-nal afrikai és arab ritmusokkal megbolondított szintipunkot játszanak.

Péntek

Balcony TV Majális @ A38
A Balcony TV-vel, a Mary Popkids-szel és a Bladerunnaz-szal közösen majálisozunk a Hajón. Lesz egy sor menő fellépő és dj, köztük egy szerzőnk is megvillantja a tánczenei felkészültségét. Errefelé írtunk korábban izgi részleteket a buliról.

Lowtec @ LÄRM
A német producer Workshop nevű labeljénél olyan előadók fordultak meg az elmúlt években, mint Ital, Kassem Mosse vagy Move D. Egy hónappal ezelőtti mixe alapján pedig sötét ipari, de részletgazdag és felvillanyzó technók várhatóak tőle.

Dessa @ GMK
A Mos Def és Dorothy Parker képzeletbeli szerelemgyerekeként jellemzet amerikai Dessa finom elektronikai megoldásokkal operáló alternatív hiphopot játszik. Előtte pedig a cseh Leto csinálja meg a hangulatot.

Szombat

Lick The Click! Sunburst @ A38
És akkor a hétvége legjobb híre az, hogy indul a Lick The Click! tradicinális szombat délutáni tánczenés tipegése a Hajón: tehát officialé, hogy elindult a nyár.

Eddie Richards @ LÄRM
Az angol house keresztapjaként is emlegetett lemezlovas már a house szigetországi elterjedésekor komoly szerepet vállalt az ügyben. 1994 óta pedig két haverjával közös, Wiggle nevű kiadójukkal és ugyanilyen nevű klubestjeikkel képviselik a folytonosságot. De a Fabric klubnak is visszatérő vendége.

Hi!Fly Label Night @ Akvárium
A belváros szívében pedig a Hi!Fly rezindensei, Yvel & Tristan, Dj Sobek, James Grow és PALMFooD biztosítják a minőségi hauz-mennyiséget.

Na, de tali mindenütt!