keresés menü

A világ második legképtelenebb történése Trump megválasztása után: Trump megválasztása miatt lehet belehallgatni az új Wu-Tang albumba

Ráadásul mindezt ennek a gyűlölt alaknak köszönhetjük:

A tenyérbemászó figura Martin Skhreli, aki mintha sportot űzne abból, hogy felnyomja az emberek agyát. Ő volt az, aki tavaly megvásárolta egy AIDS-gyógyszer gyártási jogát, majd ötvenszeresére emelte az árát, mondván, egy ennél is jobb gyógyszer fejlesztésére kell neki a pénz. A közvélemény mérgesen őrjöngött, nyilván, ekkora szándékos surmóságot ritkán tapasztal meg az ember a mozitermeken kívül.

Az őrjöngést megrökönyödés váltotta, amikor kiderült, hogy ő vette meg kétmillió dollárért a Wu-Tang Clan egyetlen példányban létező, exkluzív albumát, így csak ő is hallgathatta meg – volna, mert eleinte még azzal is húzta a világot, hogy még csak bele sem fülelt. Aztán megfenyegette Ghostface Killah-t.

Aztán október végén közölte, hogy ha Donald Trump lesz az USA elnöke, akkor megjelenteti a zenei anyagot és még más ritkaságokat is. INGYEN.

Az ígéretét pedig most elkezdte valóra váltani: egyelőre csak YouTube-darabkák formájában, de hozzálátott bemutatni a legendás reppcsapat ácsingózva várt, Once Upon A Time In Shaolin című lemezét. Egészen bizarr belegondolni, hogy ehhez egy veszélyes bohóc hatalomra kerülése kellett.

Valaki szóljon, ha lesz ma még ennél szürreálisabb, mert akkor beveszünk hozzá valamit!