keresés menü

Ilyen az, amikor a világ leggyűlöltebb embere megfenyegeti a világ egyik legismertebb Wu-Tang tagját

Martin Shkrelinek hívják az embert, aki még tavaly ősszel azzal vívta ki fél Amerika haragját, hogy előbb megvásárolta egy AIDS-szel kapcsolatos kezelésekhez alkalmazott gyógyszer forgalmazásának jogát, majd igazán köcsög üzletember módjára ötvenötszörösére emelte a medicina árát. Az év végén pedig kiderült, hogy ő volt az a titokzatos vevő is, aki megvette a Wu-Tang Clan egyetlen példányban elkészült, speciális lemezét.

Az előbbiek miatt pedig nyilván sokan érezték kényelmetlenül magukat emiatt. Leginkább a Wu-tagok. Ghostface Killah egyenesen odáig ment, hogy a TMZ kamerája előtt szarfejnek nevezte Shkrelit. Aki viszont nem hagyta ezt annyiban, és egészen kemény hangvételű videóban üzent vissza a reppernek, néhány ijesztő figurával a háttérben.

“A legtöbb ember meg sem próbál velem összebalhézni. Tudod, miért? Mert senki sem ilyen hülye.”

De a legjobb rész még csak nem is ez, hanem az, amikor közli, hogy ha még egyszer ostobaságokat beszél, akkor leradírozza az összes verzéjét a Once Upon a Time in Shaolin albumról. Majd hozzáteszi: ha tovább emberkedik, akkor még ennél a videónál is nagyobb árat fog fizetni érte.

(TMZ)