keresés menü

A nap videója: Itt az első magyar interaktív divatklip!

Múltkor, amikor összegyűjtöttük a tíz legjobb interaktív zenés videót, akkor még sajnos nem számolhattunk magyar versenyzővel, most azonban az Olajos Tamás vizuálművész és Csabay Feri divattervező közös projekjükkel, az Inspiration Theory-val pályára helyezték kis hazánkat is a témában.

A hat jelenetből álló, (itt rögtön meg is tekinthetőSix című transzmediális divatklipben a néző kvázi rendezővé léphet elő. Ő választhatja ki, hogy milyen sorrendben nézi meg a hatalmas kőfejtőben a Vella nevű modelleányzóval készült videóanyagot, ugyanígy a hat kis részlet se tud a közbenjárása nélkül leperegni. Ez azon túl, hogy érdekes, a koncentrációt is erősíti, tehát jóval kevesebb eséllyel

kalandozunk el.

Ha az impozáns beállítások, menő ruhák és az interaktivitás kevés lenne, akkor még azt is eláruljuk, hogy a sejtelmes hanganyagot az Urbanplayeren is több ízben megsüvegelt Imre Kiss készítette el hozzá. Így aztán már úgy is lehet a Sixre tekinteni, mintha egy interaktív videóklip lenne. Kinek a pap, kinek a papné!

Az Inspiration Theory azonban ezzel még közel se maxolta ki magát, a Sixet csak egy kezdetnek tartják, a jövőben több hasonló, különféle ágakat összeboronáló projekt várható tőlük. Hát hajrá!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥