keresés menü

Szisszen a flakon! Busa és Zsola is üzenik, hogy indulj a távhővezeték-festő pályázaton

Itt minden lényegi dolgot leírtunk már annak az újpesti távhővezetéknek a kapcsán, amiről úgy döntött a FŐTÁV, hogy pályázat útján fogja kiszínesíteni, betarkítani – a pályázaton pedig bárki indulhat, ehhez csak a Facebookon kell ide kattintani. Az ügy mellé most odaállt a két jófej repper, Busa és Zsola is, akik így nyilatkoznak a kezdeményezésről:

Busa szerint egyébként azért is jó az ötlet, mert a Filatorigát példája jól mutatja, hogy szüksége van a városnak legálisan festhető felületekre, és ha megadjuk ezt a kreatív fiataloknak, akkor élni is fognak vele (azt már mi tesszük hozzá, hogy a Színes Város által kiderkorált tűzfalak is ugyanezt igazolják).

“A graffitik mára elfogadott művészetként is működnek és az elkészült munkák sokkal szebbek, ha engedélyezett keretek között jöhetnek létre, hiszen a művészek nyugodtabban alkothatnak”

– ezt pedig már Zsola mondja, akivel Busa egyébként egy nemrég megszületett új hiphop-formációban is együtt pöcögteti a rímeket. Márpedig ha ők mondják, akkor az úgy van!

Irány alkotni.

Busa + Zsola

Tűz tartalom 🔥