keresés menü

Íme a FŐTÁV csőpimpelő versenyének eddigi leginspirálóbb pályaművei!

Mint azt már világgá kürtöltük mi magunk, valamint Busa és Zsola is, elindult a Pimp My Pipe elnevezésű pályázat, aminek az a célja, hogy

Újpest egyik lehangoló szürke távhővezetéke felvillanyozó mintát kapjon, és így otthonosabb környezetet biztosítsanak a kerület lakóinak.

A FŐTÁV által szervezett pályázaton bárki nevezhet, aki a facebookos appban vagy saját otthoni képszerkesztőjével elkészíti  a maga ötletét, majd feltölti az oldalra, hogy elkezdhesse gyűjteni a mindent eldöntő lájkokat.

Mi most azzal a céllal gyűjtöttük össze az eddig beérkezett alkotások közül a legmotiválóbb munkákat, hogy arra bíztassunk mindenkit, engedje szabadon a fantáziáját, mert sohasem lehet tudni, hogy kinek az agytekervényei között bújkál a tökéletes csődizájn. A szeptember 15-i zárásig még van bő két hét, tehát hajrá-hajrá! A pályázatról minden részletet a nevezéstől a szuper ajándékokig megtaláltok a www.facebook.com/fotavzrt oldalon.

Gerzsai Dániel például a városi nyüzsgés és a természet között keresi az egyensúlyt:

Hasonló ötletből indult ki Feketéné Lehoczki Zsuzsa is, de ő még a cső formájában rejlő szédítő lehetőségeket is kijátszotta!

Hörömpöli Anna stratégiája a belesimulás helyett a figyelemfelkeltés lett. Mi is rögtön felkaptuk a fejünket a pályázatok között böngészve, amikor megláttuk ezeket a színesen zsúfolódó panelábrákat:

Pallagi Sándor ötlete arra hívja fel a figyelmet, hogy nyugodtan elrugaszkodhatunk az elsődleges képzettársításoktól és bátran behozhatunk a lakótelepekre egy kis tengerérzést is akár.

Makai Elemér gyermekrajz-szerű mintája nem kicsit adna bensőséges hangulatot Újpestnek!

A számítógépes játékok felidézése is egész jó irány.

Végül pedig hadd mutassuk be az újpesti szürreália képviselőjét, Bózsvári Andreát. Szerinte ugyanis az alaki hasonlóság alapján (cső – cső) egy hatalmas főttkukoricának kéne átszelnie a negyedik kerületet.

 

Van még kérdés? Irány alkotni, az isten szerelmére!