keresés menü

Lesittelték az idegesítő influenszert, mert felmászott a piramisra, az ausztráliai tüzeket emlegetve

Vitaly Zdorovetskiy már a képein kutyafuttában átszaladva is egy eléggé irritáló jelenség, éppenséggel túl bonyolult embernek sem tűnik, de azért van hárommillió követője. Na nem mintha az influenszerek többnyire arról lennének ismertek, hogy használják az eszüket, ahogy az ebből vagy ebből vagy ebből a korábbi példáinkból kiviláglik.

Ez az amerikai-orosz azonban kicsit messzire ment: képes volt felmászni a gízai nagy piramis tetejére, saját harsogása szerint egy jó ügy érdekében. De végtére is azért, hogy megcsinálja ezt a képet:

Öt nap börtönnel sújtották érte, ami röhejes büntetés ezért: az egyiptomi törvények szerint ugyanis legalább egy hónap rács mögötti élet és 190 ezer – 2 millió forint közötti pénzbüntetés jár a piramisra mászásért.

Persze az egész tettét videóra is rögzítette a csapata (meg ő maga), amit később meg is osztott, a videóban vadul ordibálva az EGYENLŐK VAGYUNK, ÁLLÍTSUK MEG A HÁBORÚT meg az ADAKOZZATOK AUSZTRÁLIÁNAK, EMBEREK ÉS ÁLLATOK HALNAK MEG lózungokat. Állítólag az utóbbi üzenetért csinálta meg a mászást.

Addig a gondolatig persze nem jutott el a tufája, hogy talán ésszerűbb lenne az adakozást Ausztráliának saját pénzből megtolni, ahelyett, hogy az oda nem való talpával amortizálgatja meg az ókori világ hét csodájának egyikét, amit az időszámításunk előtti 26. században építettek.

:///////

Tűz tartalom 🔥