keresés menü

Ez egy nagyon komoly munka! Így védte meg pályatársait az influenszer, de nem mindenki érzi magát meggyőzve

A bjútiblogger és szépségperszonalitás, Amra Olević Reyes állt bele a Ma Általunk Ismert Világ Egyik Legkeményebb Harcába: visszaszólt az influenszerkritikusoknak.

Az 5,8 milliós követőtáborral (az még gombócból is sok!) rendelkező Amra nem az instáján, hanem a twitterén közölte az univerzummal, és mindennel, ami mögötte van:

“Az influenszerség több munka hibridje. Stylist, sminkes, hajas, fotós, szerkesztő, kreatív igazgató. És azt mondjátok, mindez semmi? HAHA. Nem sokan tudják ezt mind csinálni, és végig hozni is ugyanazt a szintet.”

“Sok kalapot hordunk, és a munkánk sokkal több mindent von maga után, mint ahogyan azt az emberek feltételezik” – tette még hozzá.

Sokan megéljenezték – ha virtuálisan is – az üzenetét, mondván, végre valaki ezt is elmondta. Más a fulltime youtuberekhez hasonlította, miszerint csupa mókának és kacagásnak tűnhet az életük, miközben kemény, izzadságos munka csörgedezik a sok csini fotó mögött (jó, ez utóbbit már mi tettük most hozzá). Mindeközben bőven akadtak olyanok is, akik szóvá tették, hogy akkor talán álljon meg a menet.

“Minden tiszteletem a tiéd, de emberek iskolákba járnak, hogy kitanulják például a fodrászkodást, szóval kérlek úgy büszkélkedj, hogy nem nyomod magadról, hogy te is fodrász vagy, vagy pedig szerezz bizonyítványt te is”

– mondta az egyikük.

Reyes azonban nem adja fel, és missziójának tekinti, hogy az influenszer komoly iparági ágazatként legyen végre elismerve: “ez a kor az influenszereké. Óriási hatásunk van a piacokra. A brandek tudják ezt, és a közvéleménynek is tudnia kell.”

Hát, lesz kit meggyőzni:

(via Buzzfeed)

Tűz tartalom 🔥