keresés menü

Új wellness trend őrjít az influenszerek körében: az ánusznapoztatás

😦😧😮😲

Igen. Ez most tényleg történik. Többen gondolják úgy, hogy ez a hátsó ajtós gyakorlat több napfényt és energiát juttat be a testükbe:

View this post on Instagram

🌞Perineum Sunning🌞 For the past few weeks I have included sunning my bum & yoni🌺 into my daily rising routine. • ☀️Many of you have been asking about the benefits of this practice: ⚡️30 seconds of sunlight on your butthole is the equivalent of a full day of sunlight with your clothes on!⚡️ Taught by @ra_of_earth & @certifiedhealthnut (This is an ancient Taoist practice that’s been around for a while!) Things I’ve noticed personally In my reality since I’ve implemented this: 🌞Surges of energy almost immediately! 🌞Better Sleep 🌞Better connection to my Sexual energy & control of my Life Force⚡️ 🌞So much Creativity flowing through my life!!🧡 🌞Attracting my desires & intentions with ease. 🌞Attracting soul tribe & people who are on the same frequency and wavelength as me. • ☀️I’m spending a maximum of 5 minutes in the morning doing this. @ra_of_earth teaches that 30 seconds is more than enough sunshine exposure down there! ☕️This is truly more energizing than slamming cups of coffee and is a great alternative to consuming neurotoxic coffee & caffeine that can disrupt your adrenal gland health.☕️ 🌞This is such a simple game changing practice!! ⚡️Try it out & let me know your experience⚡️ ☀️You can do this any time the sun is out… I prefer early in the morning!☀️ #NakedInNature

A post shared by 𓂀 𓋹 Metaphysical Meagan 𓋹 𓂀 (@metaphysicalmeagan) on

Jajaja, jól gondolod, érdemes a leírást is figyelemmel követni itt a fenti poszt alatt.

A legerősebb az, hogy valami miatt azt gondolják ezek a jóemberek, és még le is írják, hogy 30 másodpercnyi napoztatása a seggük lyukának egy teljes napnyi napfürdőzést helyettesíthet.

Metaphysical Meagan, a huszonezres követőtáborral rendelkező instagrammer egyenesen azt állítja, már a reggeli kávéját is lecserélte erre.

Persze egy csomó doki jelezte már a témát feldolgozó cikkekben, hogy nincs tudományos bizonyíték az előnyös hatásokra, ellenben veszélyes akár még lehet is ez a szokás.

Főleg, ha mondjuk a szomszéd agyonver miatta.

(via New York Post)