keresés menü

Két csávó buliból lenyelt egy iPhone-fülhallgatót

A mindenféle idióta challenge-ek, kihívások, extrémhülye figyelemkurva-akciók éveit éljük. Instagrammerek sziklákról zuhannak le a lájkokért, fiatalok mosógépkapszulát esznek, bekötött szemmel autóznak egymással szemben, hasalnak el mozgó vonatok tetején, lógnak le felhőkarcolókról. Legalább az áruházban elbújós kihívás csak vicces volt, de nem veszélytelen, viszont ez a legtöbb ilyen kezdeményezésről sajnos alig mondható el.

És most ismerjük meg ezt a két éles eszű angolt, akik vásároltak egy AirPodot, egyetlen céllal – hogy lenyeljék azt. Mindketten egyet-egyet. Aki nem akar sokat várni, pergessen az ötödik percig:

https://youtu.be/r6yDr5x_C5g

Persze villog a videó elején a LÉGYSZI LÉGYSZI KI NE PRÓBÁLD OTTHON, de azért valljuk be, ez olyasmi, mint a tizennyolcas karika egy pornó esetében – a tiltott gyümölcs finom, és nyilván vannak még vakmerő tinik, akik akarnak valamit villantani a világnak, mert az internetes hírnév, az borzasztó erős valuta.

Szóval Jay és Romell nyeli, mint tavaszi náthás a Coldrexet, hogy aztán kibukjon:

“nem annyira jó érzés… tudni, hogy egy lítium aksi van bennem.”

Természetesen kipróbálják, hogy tudnak-e a gyomrukban fityegő AirPoddal bluetooth kapcsolatot létesíteni, és zenét lejátszani, és a videózó haverjuk esküszik rá, hogy hall valami cicergést a gyomrukból. Brrrrrr!

“Nem gondoljátok, hogy Isten azért marad ott fent, mert fél attól, amit alkotott?” – kérdezte egy kommentelő a nyelést követően. Nekünk nincs több kérdésünk.