keresés menü

Dubaji felhőkarcolóról lógott le az orosz modell, az internet népe porig hülyézte

Viki Odintcova a több mint 300 méter magas Végtelenség-toronyban vitte véghez az alábbi ezer százalékos idiotizmust, talán szülőhazájának radikálisan vakmerő épületmászói által inspirálva, talán nem, de igazából a tett szempontjából ez teljesen mindegy, mert amit látunk, az teljesen és védhetetlenül ostoba:

View this post on Instagram

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Az Instagramon persze rögtön felpörögtek a kommentek, de nem olyan felhangokkal, mint amilyenekkel a testéből élő modell valószínűleg számolt.

“A leghülyébb és legelkeseredettebb próbálkozás a figyelemfelkeltésre, amit valaha láttam. És egy borzasztóan rossz üzenetet közvetít a világ fiataljai felé”

– írta egy kommentelő, folytatva azzal, hogy nem csak a saját életét tette kockára, de a srácét is, aki fogja, mindeközben egy pánikroham eléggé keresztbe tehetett volna a műveletnek, pánik és verejték pedig kéz-a-kézben járnak, és így tovább.

“Isten szépséget adott neked, de észt nem nagyon”

– mondta másvalaki. És a sor még folytatódik.

És igen, valóban halnak meg hülye rooftopperek, akik a legvadabb helyszínekre felmászással próbálnak kicsikarni egy kis figyelmet, lájkokat, akármit. 2015-ben két tinédzser is halálba zuhant a teljesen meggondolatlan akciózásával.

Ez a srác úgy viselkedik Toronto tetején, mint egy csokitúladagolásos óvodás