keresés menü

Ezektől a táncrendezvényektől lesz ma igazán Nagy a Péntek!

Szintetikus hookey-boogie exploráció a Bajcsyn

Tehát a Toldi Klubban, ahova a nagyszerű ausztrál Harvey Sutherland érkezik, aki a hirtelen ébredő asszociációk ellenére nem egy színész. Ilyen rügyező hangulatok fognak bomolni:

Amerikai dubstep a Trafóban

A Dub Phase elhoz egy olyan embert, aki nem London lakótelepeit simogatta basszusaival, hanem az Egyesült Államok keleti partjának klubjait: Joe Nice szigetországi kollégáihoz hasonlóan hű maradt az eredeti tengermély vonalhoz, még csak esélyt sem adva a horzsolós-vödrös brostepnek. Jön a trú amerikai bólogattatás, addig is aki jobban megismerkedne az emberrel, itt egy doku róla:

Das Ist Motorik! Krautrock parti a Beatben

A Nagydiófa utca legbőrkabátosabb helyén ezúttal a késő hatvanasévekbeli Nyugat-Németország területén szárba szökkent, máig kismillió zenei alkotóra hatást gyakorló, kísérletező kedvű műfaj lesz a főszereplő, az egyszer elszállt, egyszer minimalista, forradalmi-baloldali krautrock. Amiről a Recorder egyszer már értekezett bővebben, ezért ezt a kört kihagynánk. Egy kis művészkedés, amikor másnál az ittaskodásnak áll a zászló, ráadásul itt a kettőt szimultán lehet művelni!

Oliver Huntemann egy 12 órán át tartó csapatásba kapcsolódik be

Éspedig a megújult nevű és zenei koncepciójú Corvin Clubban. Huntemann Stephan Bodzin nagy barátja, és szintén a feszes-vegytiszta technó területi német képviselője. Ráadásul a Blaha tetején másnap délelőtt 11-ig várhatóan meg sem áll a menetelés. Az ilyen bátor vállalást pedig természetesen díjazzuk, még ha az értelmét nem is látjuk!

Félig ember, félig szintetizátor az A38-on!

Ez pedig a francia Perturbator volna, őt és a szintén fellépő Dan Terminust, illetve az amerikai GosTot a synthwave-darkwave szentháromságának szokás tekinteni. És most mindhárman egy este alatt gyűlnek a fekete sereg kedvére, döngölő, sötét EBM nyolcbites videójáték- és horror-kísérőzenéikkel.

Nem elég a kínálat? Töltsd le a Nightworks appot, hogy bármikor értesülj az aktuális budapesti bulipalettáról!

Tűz tartalom 🔥