keresés menü

Ilyen könnyen még sosem lehetett átlátni a budapesti éjszakát: kilőtt a Nightworks app!

Erre vállalkozik ugyanis ez a már-már közszolgálatot beteljesítő, vadonatfriss mobilalkalmazás, a mai napon élesített hazai fejlesztésű Nightworks, ami nem csak folyamatosan képbe hoz, merre buzog a legmagasabb hőfokon az élet éppen egy derekasan meghajlított péntek estén, de megmutatja például azt is, hova attendeltek a haverok, vagy hol lesznek a héten a legnagyszabásúbb partikák. Régóta tátongó űrt tölt be ezzel az app.

De ha például nem akarunk az árral haladni, csak simán becsillagozzuk a kedvenc helyeinket, és már egy személyre szabott listánk is van – a stílusügyi szűrésről nem is beszélve.

A legnagyobb buli viszont ez: a Nightfeed!

Az alkalmazás egyik legistenebb húzása viszont kétségkívül a Nightfeed menüpont, ahova, amikor vodkagőzös ölelő karjaival már ránk ereszkedett a hétvége, bárki tolhatja befele a maga kontentjét. Hogy éppen hol mekkora sor áll, hogy melyik bárban csapong épp egy sereg francia cserediáklány, hol húzták be a szemét pultosok három kézműveskoktél árát kettő helyett, vagy hogy DJ Akarattya mekkorát játszik épp az Akácfa utcában. És még őrülten dilis fotókat is lehet mellékelni a világi megfejtés mellé.

Android-tulajdonosoknak erre,
iPhone-birtokosoknak erre tessék!

Az éjszaka új iránytűjének Facebook-oldala is van, azt itt érdemes beteccikelni az állandó képbenlétért, mert a partiajánlózás itt is üzemel majd, de elsősorban természetesen az app lesz mindennek az alfája és omegája. Kíváncsian várjuk az első állatkodásokat a Nightfeedben, a legjobbakat talán még közzé is tesszük!