keresés menü

Buliiránytű: sok fanki gyíkemberfej meg chemtraillel írt háromszög

Péntek

Mø @ A38
A dán urbánus díva koncertje már sold outolt. A lemaradóknak azért érdemes figyelni az eventót, hátha valaki úgy vett jegyet, hogy elfelejtette, a nagyinak épp szülinapja lesz és most eladná. Előzenekar: Venice Valley.

My Panda Shall Fly @ Toldi
A Nightdrive megint beleválasztott a tutiba, hiszen a fura név mögött megbújó Suren Seneviratne az utóbbi két év egyik kimagaslóan színes és eklektikus előadója. 2012 óta olyan kiadóknál jelentek meg lemezei, mint a Cleaning Tapes, Five Easy Pieces, Project:Mooncircle, Tape Club Records, és rendszeresen megtalálható a Boiler Room, Rinse FM vagy az Outlook fesztivál színpadán. Hangzásvilágát nehéz szavakba foglalni, de az biztos, hogy minden konvenciónak ellentmondó stílusa és excentrikus személyisége hamar felkeltette a szakma érdeklődését.

Ellen Allien @ Akvárium
A berlini techno nagyasszonya ’92-ben már olyan helyeken csapatta, mint a kultikus Tresor vagy E-Werk klubokban. Fő inspirációjának a német újraegyesülést szokta megnevezni, így a berlini fal 25. évfordulójának a környékén különös aktualitást kap budapesti fellépése.

Feeluminati #2 @ Fogas

“Sok fanki gyíkemberfej meg chemtraillel írt háromszög” – ezzel ajánlja második szeánszát a Feeluminati csapata. Állítólag Sirmo, Shadam, Bergi és Husky Joe tolják a menőségi house-okat, a diszkó, a garázs és a vastag basszusok birodalma felé is elkalandozva?? Ki tudja? GYANÚS!

Ska Party @ BOTB
Ebben a hűvösben mégis mi lenne kevésbé aktuálisabb és mégis nagyobb ötlet, mint egy ska-buli!? A Beat On The Bratben először JD Littlehead & Selector Desmond Schlekker állnak a pultba, majd a Vibrator és Jehova tolják a ska és two-tone gyöngyszemeket. 

Szombat

Ray Mang @ Room 8
A brit diszkókirály három órás szettel jön a Room 8-be, amiben a klasszikusok mellett lesz minden jó, a baleári témáktól kezdve az újdonságokon át a bugizós house-okig.

Kitsuné Klub Night @ NOMURI
Az kemény, amikor egy francia – kvázi – kulturális intézmény, ami talán a legfontosabb zenei és fashionipari cikk arrafelé, beköltözhet kicsit Budapestre. Hát pedig itt ez történik: érkezik a Two Door Cinema Club és Anoraak, a french touchot lehetetlen lesz kikerülni!

DJ Bootsie @ Trafó
Az egyik legnagyobb hazai vinylzsonglőr élőben, teljes zenekarral kiegészülve mutatja be előzetesen a jövőre megjelenő hamradik lemezét, a Solem Vertit.

ASAN X Sunshine Records @ Instant
Az ASAN csapata a szegedi Sunshine Records-ot látja vendégül. Személy szerint Lusta Bítek, Suhov, Wowbagger és Franklin B Richards zenélnek még a rezidenseken kívül.

Ray & Kyavik @ Fogas
A világ vitán felül legmenőbb G-House formációja, a német Ray & Kyavik április után tér vissza ismét Budapestre, most épp a Deck Attack vendégeként tesztelni a Fogas új hangrendszerét.

Keret Kikeltető 2014 – Döntő @ Roham
A Keret tehetségkutatója utolsó kanyarjába négy zenekar fért be: a Twentees, a Puma Danger, a The Weekend Planners és a Hello Hurricane. Hogy kik ezek, az kiderül a Rohamban!

Tali mindenhol!

Tűz tartalom 🔥