keresés menü

Így juss be ingyen a szombati Ray Mang buliba!

“A brit úriembert nem vádolhatjuk azzal, hogy divatból ugrott volna fel a disco bandwagonra, hiszen első kiadványát keresve pontosan 1996-ig kell visszamennünk az időben. A Number One teljesen váratlanul jött és óriási sikernek örvendett, így a befolyt pénzből Ray megalapította saját labelét, a Mangled Recordsot, ahol kedvére kiadhatott bármit. Megjelenéseit taglalni felesleges, hiszen ahhoz egy Facebook event kevés lenne, fontos viszont megemlíteni, hogy spanjaival, a Glimmers duóval olyan arcoknak készített remixet, mint Freddie Mercury, a Gorillaz, a Friendly Fires, a Crazy P, vagy éppen Dimitri From Paris. Biztosak lehetünk benne, hogy szettje vérbő diszkóklasszikusokban, őrületesen jó új zenékben, baleári opuszokban és bugizós house bombákban egyaránt bővelkedni fog.”

– így mesélnek a Room 8 házigazdái aktuális meghívottjukról.

És aki most megválaszol egy kérdést, még ha nem is pontosan, de sikerül a legközelebb tippelnie a helyes válaszhoz, az bejuthat ingyen a buliba, sőt, még hozzácsapnak neki egy 3000 forintos italkupont is! Szóval nézd meg a képet, és válaszolj a matematikai feladványra:

Ha Ray Mang elkezdené bedigitalizálni a képen látható gyűjteményét, körülbelül 100 nap alatt végezne. Hány darab lemeze van a polcon?

A legügyesebb válaszadók között kétszer 1 darab belépőjegyet sorsolnak ki tehát a szervezők, plusz italkupon. A válaszokat az info@room8.hu-ra várják!

Tűz tartalom 🔥