keresés menü

5 példa arra, hogy százezer alatt is lehet fogni házibuliképes albikat Budapesten

Azt már bemutattuk, hogy egészen tüchtig swagszetteket is össze lehet gereblyézni a Jófogáson, amiképpen azt is, hogy bringaügyben is rá lehet repülni jobb darabokra, ha ésszel keres az ember erő helyett. Viszont nem csak tárgykulturálisan járhatunk jól, hanem abban a tekintetben is, hogy legyen hova elhelyezni a tárgyainkat: az oldalon egy ideje a lakáskínálatban is lehet halászni. Sőt, egészen baráti pecókat találhatunk a pillanatnyi Airbnb által feltüzelt árak tengerében.

Mielőtt példálóznánk a példákkal, tegyük hozzá, hogy még egy hiánypótlóan szuper mobilappot is csináltak a lakáskeresésre, térképpel felpimpelve a kényelem kedvéért! Na, és akkor nézzünk néhány száz mátyáskirály alatti kis ékszerdobozt.

1. Skandinávos kellem

Nézzük meg például ezt a kínálást. Vegytiszta derékszögek harminchárom négyzetméteren, sehol egy ordas múlt évezredbeli bútor, amibe még hálni jár a szellem. És a közös költség még a hatezer pénzt sem éri el!

2. Keltegető napfény Belbudán

Kitárod, örülsz. Dekoron, ülőgarnitúrán van mit pofozni, de meg is éri:

3. Margit körúti erkélyen a lábad

Az előző példázat után is maradunk a környéken, de hát mit tehetünk, ha ilyen szép az ajánlattevés, mint ez itt, ami gyakorlatilag szinonimája a cukigarzonnak. És az sem utolsó, hogy a kilátás zöldterületre lát ki:

4. Kompakt felségterület

Szuperbarátságos belső gangról történik a bejutás ebbe a hétkerületi ingatlanba, ami nem csak a gitárt bírja el, ahogy ez a kép is mutatja, de egy tizenkét négyzetméteres galériát is, meg egy csomó nagyon izgalmas színt!

5. A Bónusz Fogás

Kompromisszumos megoldás, mert egy családi ház alsó lakrésze, tehát család él majd a leendő lakó felett, na de nyolcvanezer forintért a harmadik kerületi hegyi levegő közepette, egy saját minikerttel, havonta érkező bejárónővel? Nyugalom a bátraknak!

A Jófogás ingatlanjai között itt lehet még cserkészni, meg a már említett alkalmazásban.

Tűz tartalom 🔥