keresés menü

5 példa arra, hogy bringaügyileg is lehet jó darabokat lőni a Jófogáson

Ezt a műfaj legnagyobb szakértője, a Magyar Kerékpárosklub mondja. Ma már nem ritkaság nyeregben veretni, az autósok is jobban figyelnek, hozzászoktak a jelenséghez, sőt, gyakran ők maguk is bevásárolnak kétkerekűből, hiszen aki ismeri a fővárosi dugókat és a belső kerületek parkolási lehetőségeit, az örömmel kíméli meg magát a felesleges stressztől – bringával gyorsan és simán lehet megérkezni és leparkolni bárhová. Ráadásul ma már felettébb könnyű megtalálni a megfelelő jószágot, csak hogy pár példával álljunk elő:

1. Nagyobb távokra, tüzes tempóban

A német precizitás egyik legteteje, Shimano Tricolor600 fékváltókaros szettel, Mavic Cosmic kerekekkel, Michelin Lithion2 külsőkkel, ITM kormánnyal, Regal nyereggel, ferrarigyalázó pirosban.

2. Holland gyönyör szombati piacozásokhoz

Aki csak legyint erre a látványra, mondván, csúnya egy jószág ez, annak felhívnánk a szíves figyelmét, hogy a bringafővárosokként is emlegetett Amszterdam és Koppenhága polgárai sem véletlenül használják ezeket a klasszik libakergetőket. Kényelmes, könnyű vele közlekedni, bármilyen ruhában fel lehet rá ülni, nem lóg ki a derék, hiszen egyenes rajta az ember tartása, arról nem beszélve, hogy egy kosár a munkahelyi holmikat vagy a bevásárlást is elviszi.

3. Meseszép fehér fixi a mocsok miatt nem aggódóknak

Egy hónap garanciával ráadásul, szervizeltetve. Vigyázat, túl szép ahhoz, hogy ellopasd, szóval az U-lakatból minimum egyet javaslunk, plusz mondjuk egy bónusz láncot. Csak semmi béna acélsodronyos fütyfürütty!

4. Mokány fekete fixi a láthatóság miatt nem aggódoknak

Lámpát azért hasznos pattintani reája.

5. Tekerős Harley

Hozzáfűzni ehhez? Bármit? Megölnénk vele a hirdetést. Esetleg talán csak annyit, hogy itt a tavasz, pörögjön a látványpékség, szerencsére már van elég kerékpársáv Budapesten is ahhoz, hogy a biztonság nyugodalmas tudatában lehessen róla dobálni a puszikat.