keresés menü

5 példa arra, hogy milyen príma szetteket lehet összevadászni a Jófogásról

Az online piacterek hazai megjelenésükkor a tradicionálisan magyar gyanakvással találkoztak össze, és ez a kiindulópont annak ellenére tartja magát, hogy ma már ilyen helyeken is szuper sztaffokat lehet felgereblyézni, sőt, a márkahamiskodás is egyre kevésbé jellemző, lévén, hogy mégiscsak névvel és egyéb biztosítékokkal tölt fel árut az árufeltöltő. Jöjjön néhány példa arra, miért érdemes a porig rombolni a bizalmatlankodást, persze azért módjával, na de azért mégiscsak!

1. Bőrdzsakett, koncertekhez és még azokon is túl

Marhabőr! Hibátlan állapot! Egy ilyenben ráfordulni a Dürer Kertre azonnali törzsvendég-státuszt kölcsönözhet viselőjének, már amennyiben a megfelelően billegő punkjárást is elsajátítja hozzá.

2. Nike Air Max Moire, negyvenkettesbe

Szép állapotban, mondja a feltöltő, és ránézésre nem is tűnik úgy, hogy hazudna. Ez egyébként is egy letisztult sziluett, amihez 35 ezer alatt például hozzá sem lehet jutni a Nike eredeti oldalán.

3. Kívánatos csuklóügyi kiegészítő

Azt a Seikóját neki, hát kit ne győzne meg a zafír üveg és a forgatható narancssárga lünetta?!

4. Ray-Ban egy tízes alatt? No kidding!

Bizony így van, tokkal, vonó nélkül.

5. Sosem lehet elég korán elkezdeni készülni a strandszezonra

Kimondva-kimondatlanul, de ezt üzeni az alábbi portéka jófogásos kereskedője, és hát na, ilyen kis anarchista gatyó sem jön szemben a Váci utcán, ugyebár. Lecsapni rá nem bűn: