keresés menü

Azért húzod-halasztod a tetoválást, mert parázol, hogy fog kinézni a bőrödön? Itt a megfejtés!

Végre nem kell alkoholos filccel vagy golyóstollal hülyéskedni, ha le akarjuk tesztelni, hogyan néz majd ki a tervezett arapapagáj a dzsungelben-rajz a jobb lapockánkon: egy philadelphiai startup, a Momentary Ink arra vállalkozik, hogy a dizájnokat kipróbálhassuk a tervezett testrészen. Aztán járkáljunk vele, forogjunk kicsit vele a tükör előtt, hogy akár még aznap kiderüljön, jól döntöttünk-e. Ne pedig akkor, amikor a tű már megjárta a bőrünket.

Nem kell mást tenni, csak feltölteni a képet a weboldalukra, ők aztán elküldik a végeredményt, amit vízzel és egy “titkos megoldással” applikálhatunk a bőrre. És ami nem olyan nedvesen-fénylőn fog mutatni, mint más ideiglenes tetkó. Hanem takkra úgy, mint egy igazi:

View this post on Instagram

Not sure if I'm modeling my new Momentary Ink or my pup, Maya… #momentaryink #launchingsoon

A post shared by Momentary Ink (@momentaryink) on

View this post on Instagram

LOVE the design! Thanks for the love @scottmcadam13 :) "Been debating getting a tattoo and have never been able to pull the trigger. After stumbling upon @momentary_ink I decided that a temporary tattoo with a design similar to what I want would be awesome to help make the decision easier.. I love the look and it looks damn real #momentaryink #tattoo "

A post shared by Momentary Ink (@momentaryink) on

Tíz napig biztosan kitart ez az ideglenes varrás, de van, akinek három hétig is megmaradt. Mérettől függően van beárazva: nyolc centiméterig 15-18 dollárt kell csengetni, húsz-huszonöt centiméter között 25-30 dollár az ár. Mi csak támogatni tudjuk az ötletet, úgyhogy még egyszer, erre tessék, kedves hezitálók! Addig pedig pár korábbi posztunk tetkótémakörben:

Ez a cég megőrzi a tetoválásodat, miután meghaltál
Cselekedj, mielőtt gondolkoznál: a bulitetoválások művészete
Tetovált ember nem rossz ember!
Ilyen az, amikor alkarra varrják a picassói kubizmust
7 dolog, amire figyelj, ha a tű alá fekszel

Tűz tartalom 🔥