keresés menü

A világ második legképtelenebb történése Trump megválasztása után: Trump megválasztása miatt lehet belehallgatni az új Wu-Tang albumba

Ráadásul mindezt ennek a gyűlölt alaknak köszönhetjük:

A tenyérbemászó figura Martin Skhreli, aki mintha sportot űzne abból, hogy felnyomja az emberek agyát. Ő volt az, aki tavaly megvásárolta egy AIDS-gyógyszer gyártási jogát, majd ötvenszeresére emelte az árát, mondván, egy ennél is jobb gyógyszer fejlesztésére kell neki a pénz. A közvélemény mérgesen őrjöngött, nyilván, ekkora szándékos surmóságot ritkán tapasztal meg az ember a mozitermeken kívül.

Az őrjöngést megrökönyödés váltotta, amikor kiderült, hogy ő vette meg kétmillió dollárért a Wu-Tang Clan egyetlen példányban létező, exkluzív albumát, így csak ő is hallgathatta meg – volna, mert eleinte még azzal is húzta a világot, hogy még csak bele sem fülelt. Aztán megfenyegette Ghostface Killah-t.

Aztán október végén közölte, hogy ha Donald Trump lesz az USA elnöke, akkor megjelenteti a zenei anyagot és még más ritkaságokat is. INGYEN.

Az ígéretét pedig most elkezdte valóra váltani: egyelőre csak YouTube-darabkák formájában, de hozzálátott bemutatni a legendás reppcsapat ácsingózva várt, Once Upon A Time In Shaolin című lemezét. Egészen bizarr belegondolni, hogy ehhez egy veszélyes bohóc hatalomra kerülése kellett.

Valaki szóljon, ha lesz ma még ennél szürreálisabb, mert akkor beveszünk hozzá valamit!

Tűz tartalom 🔥