El sem hisszük, hogy pénteki mixszériánk eljutott a félszázadik epizódig (mondjuk azt is nehezen, hogy a SoundCloud már szorgalmasan el is tüntetett közülük néhányat - amik így a Mixcloudon élnek tovább). Főleg, ha belegondolunk, hogy ez még semmi, mert még mindig tele az ország olyan emberekkel, akiktől podcastet fogunk kérni!

No de tekintsünk bele a jelenbe. Ha ma Budapesten egy house bulin valakinek a fülét stand-up komikusokat földbe taposó poénok súrolják, akkor könnyen megeshet, hogy Minich Zsolt aurájába került bele. Akiről érdemes tudni, hogy nem csak a szavak síkján űzi magas színvonalon a szórakoztatást, de ha két lemezjátszó mögé kerül, akkor ott is: Rene Mascarpone néven a kétezres évek közepe óta vásárolja bőszen a fekete korongokat. Azt megelőzően hosszú ideig a 80-as évek hangzásai vertek bele gyökeret, Kraftwerktől a Depeche Mode-ig, de aztán a korai Ablak-A-Dubrák és Monós partik végleg elcsavarták a fejét.

2007-ben Wachterral megcsinálták a Random Surprise dj-formációt, egy évvel később pedig már a Tilosos Hotel North Pole-ba is betette a lábát, Sinkóval közösen azóta is viszik szerda esténként a műsort, és persze játszogatott számos helyen is – korábban inkább minimált és tech-houset, ma már izgalmasabb elegyet, “kicsit mindig a felszín alatt, félig szándékosan, félig ösztönszerűen” – ahogy ő fogalmaz. Ez mit jelent? Ezt: