Mi lesz, ha a croissant és a sushi crossoverbe bonyolódik egymással?

Hát crossushi, mi más.

Vagyis a kis roppanós francia péksüteménybe füstölt lazac, wasabi, pácolt gyömbér és alga kerül. A fura új (na jó, igazából tavaly felbukkant, de most felkapott) hibridre máris sokan néznek ferde szemmel, egy twitterező például úgy fogalmazott, “túl korán van még egy sushival megtömött croissanthoz.”

De van olyan is, aki szerint csak azért nettó vicc az új találmány, mert sokkal jobban nézne ki a francia péksüti, ha simán csak wasabival töltenék tele.

Az biztos, hogy egyes mutánsok jól működnek az ember nyelvén, de amikor a francia konyha egyik zászlóshajóját és a japán konyha egyik nagyágyúját akarják összeboronálni, akkor nehéz elképzelni, hogy a két erős szereplő inkább segítse, mintsem kioltsa egymást. Aztán ki tudja, talán csak épp segget csinálunk a szánkból, mert mindeközben félisteni íze van.

(via Bustle)