keresés menü

Zságer Balázs kozmikusan pszichedelikus mixével hajolj rá a hétvégére!

A Zagar háttérből vezénylő frontemberéről a legutóbbi hírek arról szóltak, hogy létrehozta a Gensivel közös Changing Grey formációt, amiről az elsők között számoltunk be – most pedig szintén elsőként dobhatjuk be a közösbe Zságer Balázs legfrissebb mixét.

Aminek persze célja van.

Balázs azt mondta nekünk, ez egy évösszegző mix, ami az őt ért hatásokat illeti.

“Egyre jobban izgat a műfajtól független pszichedelikus, már-már transzállapotot előídéző elektronikus zene. A jellemző tempó 120 BPM körüli, ami szintén ezt az érzetet erősíti.”

A mixtape szikár, “artificial” hangzással indul és a végére egy eksztatikus, oldottabb hangulatot próbáltam elérni. Egyébként ez a fajta attitűd már a jövőre megjelenő új Zagar lemezt is fémjelzi” – mondta nekünk.

A szelekció pluszban tartalmaz két új Zagar trekket is, a Parachute to Eternity című daluk hauzosított reinkarnációját, a mix utolsó előtti zenéje pedig a Taste of Snow című Mius-átirat, ami a jövőre megjelenő Zagar – Anniversary Remix válogatáson jön majd ki.

Az év utolsó napjaiban-óráiban még el lehet csípni egyébként egy Zagar-koncertet (december 29 @ A38) és egy Zságer dj-szettet is (december 31 @ Akvárium 100% Szilveszter).

Fotó: Mészáros Szandra

Tűz tartalom 🔥