keresés menü

VIDEÓPREMIER: Uffalo Steez – Fuck

Hogy a magyar juke / footwork közösség (az előző szavak ismeretlensége esetén ajánljuk a Recorder cikkét) nem csak az első lépéseit teszegeti, hanem már úton van a géppuskalábú örömtánc felé, azt kiválóan jelzi, hogy idén tavasszal mindössze egyetlen hónap kellett ahhoz, hogy a pattogós műfajban alkotó jobb háziproducereket összegereblyézzék egy válogatásra, és megszülessen a BUDAPESTJUKE VOL. 1.

És itt is van a folytatás, mert az élet soha nem érhet véget: a stílus helytartói, a 2013-as kezelgetős klipjükkel óriási bemutatkozást produkáló Uffalo Steez, vagyis Sági Vanis Viktor és Gryllus Ábris a fenti videóval vezetik elő nekünk új EP-jüket, aminek ilyen csuda az artworkje, by Fanny Pápay:

A seggelős videóról kérdezve Vanist annyit mondott csak:

“ass & drugs & music make the world go round.”

A rendező Robert Ylon kiléte pedig titok. De hát úgysem ő a lényeg, hanem a seggek és a zene, amik forgatják a Földet! Az Uffalo Steez új számait a Bánkitó első, csütörtöki napján mutatja majd be a díszes vendégseregnek. Valószínűleg nem lesz rossz szett, nekem tavaly pont az ő műsoruk alatt repedt szét a nadrágom a szolid lábmunkában.