keresés menü

Premier és egy belső utazás: Undertheskin – Insider EP

Az okoselektronikából, hiphopból és ezek hibrid határterületeiből táplálkozó kollektíva, az ASAN portájáról érkezik a hallgatnivaló, az alkotó alábbi szavaival:

“Ez egy utazás a bensőmben, ez a koncepció is. Az első dalban még az álmokról van szó, egyfajta felvezetőként, a másodikban belépünk a belső világba, a harmadikban megjárjuk, a negyedikben pedig visszatérünk és újjászületünk.”

Az alkotót egyébként Fábián Ferencnek hívják, és a Laser Tasilo formáció ötven százalékaként lehetett már találkozni vele. Amit pedig összetett, az tényleg egy olyan távoli csillagzatokba zengő képetekből álló produktum, hogy ha most címkézésmániás zenei újságírók lennénk valahol Angliában, akkor biztosan előálltunk volna a cosm-hop jelzővel. De szerencsére nem vagyunk azok.

Itt tessék az indítógombra bökni:

Undertheskin – akit itt lehet követni a Facebookon, itt meg a SoundCloudon – egyébként köszönetet mond BTWorksnek a fotóért, a coverön való közreműködésért Veres Máténak és Deutsch Gábornak, Yaponak az ASANtól a lehetőségért, és felhívta a figyelmünket arra, hogy ennek lesz egy Outsider nevű folytatása, amin már a táncosabb darabok is helyet kapnak. Aztán jön a live act!