keresés menü

Villódzó hipsztergaleri ropja Marcelo Burlon új lookbookjában

A milánói dizájner-tervező-hivatásos partyarc Marcelo Burlon ismét profi munkát végzett a jövő tavaszi/nyári kollekcióját illetően. Csak remélni tudjuk, hogy nem most találkoztok a névvel először és a kígyómintás, madártollas grafika sem ismeretlen senkinek. Ezt a vonalat követve, de a kollekció darabjait kibővítve készült az új lookbook és a már jól megszokott mozgókép.

A videó ennél pimpebb már nem is lehetett volna, megint jöttek a haverok, csak úgy, mint az előző lookbookoknál, és maga Marcelo is ropja a velük, és hasonlóképpen tesz a berlini SOTO-s Philip Gaedicke és David Fischer, a nehézsúlyú stylist bloggercsaj Chiara Totire,  a szétvarrt Daniel ‘Inked’ Bamdad vagy az ACNEtől Jonas Dedide. Lényeg, hogy mindenki valaki és a zene sem az utolsó, ami Pusha T – Numers on the Boards című darabjának külön erre az alkalomra átdolgozott trap verziója (ő nem mellesleg szintén a márka nagy imádója, nem beszélve a neki tervezett limitált pólókról).

A County of Milan cuccok pár hónapon belül rendelhetőek lesznek, vagy a fent említett berlini boltban fel is tudjátok próbálni, ha épp nem Észak-Olaszország felé jártok.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥