keresés menü

Közel húsz év fióknak zenélés és titkolózás után pucér fotóval vezeti fel a debütlemezét The Sex

Pár éve még Richard Atomként hallatott magáról, azóta nem csak nevet váltott és törölte az eddigi megjelenéseit, hanem a szoftvereket is tisztességes vasakra cserélte a magyar producer, és ezekkel készítette el a Lost Data Kept In Hearts című albumát. Amin ilyen okoselektronika felé is kacsintgató játékos darabok vannak:

Az Electronic Beatsnek hosszabban is mesélt a lemez keletkezéséről, egészen onnan, hogy húsz éve még The Sex néven akart punkzenekart csinálni, majd 15 év Fruity Loopsozás következett, és szinte minden nap összedobott egy trekket a fióknak. Aztán:

“Mostantól mindenkinek fogok zenélni. Mostantól nem csak magamnak alkotok, mert úgy hiszem, hogy ezek a dalok nem csak nekem fognak örömet szerezni, hanem másoknak is. Mostantól a zene már nem önkielégítés lesz számomra sem, hanem maga a szex :DDD”

Néhány éve, amikor elkezdett előkukucskálni, akkor mi is kaptunk tőle egy bizarr levelet, erről itt írtunk:

“Ilyenekről ti miért nem írtok? Szopatjátok a zeneéhes szájunk?” – Megvádoltak minket, reagálunk

E-mailben jött a fenti aljas, anonim vádaskodás, hozzátéve, hogy “a tinidiszkó, azbezzegmegy.” Az alattomos e-mailhez csatoltak egy klipet, amit bizonyos Richard Atom jegyez, akiről eddig nem nagyon hallottunk semmit sem, de ahogy kiderült számunkra, más se nagyon. Cserébe cukin infantilis, vagy infantilisül cuki táncos pöcögtetés jár hozzá, a videóban két lányszereplővel, akik kicsit újra birtokba vették […]