keresés menü

“Ilyenekről ti miért nem írtok? Szopatjátok a zeneéhes szájunk?” – Megvádoltak minket, reagálunk

E-mailben jött a fenti aljas, anonim vádaskodás, hozzátéve, hogy “a tinidiszkó, azbezzegmegy.” Az alattomos e-mailhez csatoltak egy klipet, amit bizonyos Richard Atom jegyez, akiről eddig nem nagyon hallottunk semmit sem, de ahogy kiderült számunkra, más se nagyon. Cserébe cukin infantilis, vagy infantilisül cuki táncos pöcögtetés jár hozzá, a videóban két lányszereplővel, akik kicsit újra birtokba vették a régi iskolájukat – nyáron, amikor az töküres.

Én utoljára pár éve másztam be részegen a volt áltisimbe, de ott nem volt ennyire fun a sötét tornaterem, mert a villanykapcsolót már nem találtuk meg.

https://youtu.be/FBZfLijtHkY

A Recorder posztja szerint az egyébként magyar Richard Atom tizenhét évig csak önszórakoztatásképp írta a zenéit, és most jutott el odáig, hogy ezeket a világra eregesse. Ennél többet nem nagyon mondott nekik, de mint később kiderült, nem azért, mert ő is felvette a ma már szinte kötelező misztikus identitásépítés ritmusát, hanem mert egyszerűen nem tartja annyira fontosnak a saját személyiségét.

Arcot azért már mutatott magából, tessék, ő az:

Facebookon meg itt lehet agyonkövetni a villanyzenészt. Na, most már örülsz, te setétben bújkáló vádaskodó?!