keresés menü

Több igazságot a hajósbuliknak! Így szólt a Telekom Electronic Beats, és szombatra intéztek is egyet

Egy év pihenő után idén ismét fesztivált csinál az Electronic Beats hazai különítménye (most hétvégén), ezúttal szándékoltan DJ-központúan, a Zagart leszámítva gyakorlatilag koncert nélkül.

Tehát csak klubbulik lesznek – ráadásul rendesen maratoni DJ szettekkel, a pénteki napon Ame és Dixon három órát, Ben UFO és Floating Points négy órát, a szombati teknósnapon pedig a Berghain félatyaúristene, Ben Klock is négy órát fog játszani.

A Várkert Bazár fekete nagytermén túl viszont lesz még egy jó eresztés. Hajósbuli. Itt. Ezen. Őrajta:

A VaLyo létezése óta, de igazából már előttük is téma volt, hogy itt van a Duna, amit nem használunk ki, a parton pláne, de amúgy a vízen sem annyira.

Mert nem férünk hozzá. És nem szoktunk hozzá, hogy hozzáférünk.

Aki itthon vízre száll hajóval, az vagy turista, vagy kiránduló, vagy külföldi, vagy traveller – vagy bulizni megy az A38-ra, de az meg ugye áll.

Hajósbulik persze vannak, de nem annyira sűrűn, mint lehetnének, úgyhogy ennek a szeptember 15-i műsornak csak örülni érdemes, főleg, hogy a női DJ-divíziót erősítő német Desolat kiadós Tini érkezik pörgetni ISAbella nevű spanyol társával (Subotage és Nora Matisse felvezetését követően). És ők sem állnak meg négy órányi játék alatt.

Aki részt akar venni egy rendes nyárbúcsún, ami már ősszel van, de még meleg hőmérsékleti körülmények között, szóval épp jókor, az mindenképp nevezzen be egy jegyvásárlással a Telekom Electronic Beats DJ Boat-ra, aztán meg érjen oda időben szombaton a Jászai Mari tér 1-es számú kikötőjéhez, ahol déltől lehet beszállni a Visegrád hajó fedélzetére.

És hát továbbra se feledjük a legnyomósabb érveket:

5+1 súlyos érv amellett, hogy végre délután bulizzunk az éjszaka helyett