keresés menü

Snoop Dogg vagyok, festeni akarok

Oké, visszaadom a jövőlátó diplomámat! Bár a reggae-dalnok Snoop Lion és a funkstrici Snoopzilla után akár láthattuk is volna, mint valami trendérzékeny prekog, hogy még ennek is eljön az ideje. Mármint annak, hogy Kalifornia csíkszemű előadókirálya végre rátalál a festővászonra.

Meglepődnénk persze, ha valami ilyesmi esne le ecsetjének hegyéről, valószínűleg ettől távol áll majd a végeredmény, mindenesetre az alábbi videóban elég meggyőzően sulykolja, hogy régóta foglalkoztatja a festés gondolata, meg hát nem is képes mindent kifejezni a zenéjével, bla bla. Ezek a művek ráadásul most – dobpergés szorozva ezerrel – zoknikra fognak kerülni! Egészen pontosan a Happy Socks termékeire. Mondjuk tőlük úgyis jöttek már izgalmas dolgok korábban.

Aki egyébként azt gondolja, hogy Snoopnak ez egy teljesen szűz alkotói terület, az nem is tévedhetne ennél nagyobbat: kenderbarát emberünk festett már egyet az ausztráliai Palazzo Versace hotelnek, a festmény miatt pedig annyian kezdték hívogatni a luxusszállodát, hogy inkább árverésre bocsátották a képet az eBay-en. Ami több mint kétmillió forintért ment el. ENNYIKE.

Tessék, az alkotás maga: