keresés menü

Roland Tings: Ma este eufórikus savazás a Kolorban

A Designer Drums és a BOUNCE buliján lájvol Melbourne egyik legcoolabb zenei exportja, a Roland Tings. A house gyökereihez visszanyúló, a korai analóg hangzásokat újragondoló producer simán lehet a hét legboldogabb bulija lesz. Első kislemezét rögtön az előremutató house-zenék egyik legfontosabb kiadójánál, a 100% SILKnél hozhatta ki, idén pedig Club Modnál jelent meg egy talán még erősebb anyaga.

Lehetne mesélni, sőt ódákat zengeni a Roland Tings atmoszférikus, mégis végig lüktető zenéjéről, a meleg, öreg szintijeiről, futurisztikus, de elragadó puttyogásait, legjobban azonban talán ez a végtelenül leegyszerűsített, alapszínekkel és egyszerű formákkal játszó, legutóbbi kislemezéhez készített videó meséli el, milyen egyszerű, őszinte és szuper dologról van szó:

Roland Tings előtt a Designer Drumsból Route 8 Szilvió és Soundbank Gergő  játszik egy rendhagyó dj-szettet, ami a tervek szerint néha át fog csúszni live-ba, utána pedig BOUNCE dj-k játszanak fura house-okat. Akinek pedig még ez se elég, hogy azonnal nyomja az attendinget, annak mást nem tudok mondani, mint hogy nézze meg Roland Tings Boiler Roomos fellépését:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥