keresés menü

Programajánló buliiránytű: hol és hogyan tudsz bulizni a hétvégén?

pattogogecik

Egy nagyon menő külföldi producer és csomó előremutató, tehetséges és izgalmas hazai előadó fognak össze, hogy emlékezetessé tegyék az első teljesen, totálisan, végtelenül tavaszi hétvégénket Budapesten. Kik is ezek? Merre és mit csinálnak? Na, ezek derülnek itt ki nagyon!

PÉNTEK: Shawn O’Sullivan @ Toldi
Ha New York-ban buliznál: Két kedvenc szervezőcsapatunk, a Bounce és a Küss Mich közbenjárásával érkezik Budapestre a szupermenő L.I.E.S. kiadó egyik legfontosabb figurája, Shawn O’Sullivan, aki a synthwave-es Led Er Est nevű projektjével ugyan már járt itt, de most hipnotikus analóg technóval jön megbűvölni a magyarokat. Játszik még: Saint Leidal The 2nd, The Stanley Maneuver.

PÉNTEK: Bang Dat #2 @ Fogasház
Most ezt nem csak azért tesszük ám ide, mert az EGYIK SZERZŐNK is dj-zik, hanem mert jó ízlésű (és -vágású) fiatalemberek játszanak le JÓMINŐSÉGI TÁNCZENÉT. Diszkó, ház, garázs, sav. Állítólag nagyon készülnek, szóval érdemes.

banggg

PÉNTEK: derTANZ, King Pepper, Bartha Márk @ Müszi
Ha Budapest sötét oldala vonz: A derTANZ új, pénteken bemutatásra kerülő sötét és vicces lemezéről a héten már lelkendeztünk két bekezdésnyit, itt csak újra ajánljuk nagyon. A koszos ipari tájképeket, beatboxszal keverő Bartha Márk a legutóbbi UH Demón volt az egyik kedvencünk, a King Pepper pedig legyen meglepetés nekünk és nektek is!

PÉNTEK: Dorothy’s Legs @ BOTB
Ha csak táncolnál önfeledten: akkor a Beat On The Bratben kezdd el a hétvégét, ahol már kilenckor színpadon lesz az új kedvenc szintipopcsodánk, a Dorothy’s Legs. (Velük készült interjúnk még mindig itt olvasható.) Később a Pyramids Don’t Exist és a Psycho Galore dj-i veszik át a színpadot feltehetőleg sok punkkal és garázsrockkal.

PÉNTEK: Csaknekedkislány + Suhaid @ Gólya
Ha szülinapi buliba mennél: akkor tégy egy kis engedményt és válaszd a körúton kívüli kultúra egyre fontosabb központját, a nyolcker közepén található Gólyát, ami a féléves szülinapját ünnepli egy jó és jól öltözött pasikból álló rockzenekarral és Suhaid szuper beatjeivel.

EL NE FELEDD: szombaton nemzetközi nőnap, fiúknak virág nélkül csak legénybúcsúba! 

SZOMBAT: Decentralizált Pálmafák @ Fogaskert
Ha semmi más nem érdekel, csak a tavasz: akkor irány a Fogas, újra nyílnak ugyanis a decentralizált dizájner pálmafák. Érthetőbben? melegidőkompatibilis, stresszmentes táncika, vodkaszóda lötyögtetés és olvadozó jegesmedvék.

SZOMBAT: A Szám 2014: A Gála @ Kuplung
Ha még nem jöttél le az Oscar-átadó hangulatáról: Az utolsó egyenesbe érkezett az Index alternatív dalversenye. Az amolyan minigála keretein belül a négy döntős egy-egy minikoncerttel próbálhatja meg a maga javára fordítani a versenyt? Kik is ezek? Zomblaze, IAMYANK, Szabó Benedek és a Middlemist Red.

SZOMBAT: Panel Trax @ Kontra
Ha csak simán minőségi elektronikára vágysz, minden sallang nélkül: A harmadik részéhez érkező klubsorozatban most Zoltán Solomon és Synus0006 lájvolnak, valamint a házigazdák Maks és Cema jönnek techno-szettjeikkel.

SZOMBAT: Rustic Shades @ Mika Tivadar Mulató
Ha léggitározva elszállánál: akkor a magát szerényen a Queens Of The Stone Age és Tame Impala közé belövő, amúgy Fran Palermo tagokból álló Rustic Shades a te zenekarod szombaton. Ők is egész korán, fél tíz után kezdenek, tehát akár a bulisáv előtt is megnézhetőek egy ital mellett.

Talika mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥