keresés menü

Legyen ez a három poplemez a nyarad soundtrekkje!

Múlt héten ajánlottam három idei lemezt nyárra, amiből mindegyik gitárzenés volt. Aztán kicsit lelkiismeret-furdalásom lett, hogy más műfajok kedvelőit így hoppon hagytam. Ezért úgy döntöttem, hogy folytatom a sorozatot, és megkérdek mindenféle zenészeket, szakírókat, hogy ajánlgassanak olyan lemezeket, amiket ők tutira sokat pörgetnek majd a nyáridő mellé.

A popos rész a bermudás Urbán Dani, az agavoidos Puskás Dalma és Molnár Andris, azaz The Stanley Manuever ajánlataiból tevődik össze. Hallgassátok őket nyitott füllel, nagy szívvel!

Urbán Dani (Bermuda): Khalid – American Teen (Spoti-link)

A 19 éves el paso-i Khalidnál szerintem egész biztosan nem csinált jobb pop lemezt eddig idén senki. A picit bumfordi jópofa feka srác úgy énekel amerikai tinikről, fiatal hülye csóró gimisekről, olyan lazán és fesztelenül hozza a hangulatot, hogy semmi póz vagy erőltetett ciki nincs benne. És Pesten is simán működik.

Puskás Dalma (Agavoid): Sevdaliza – ISON (Spoti-link)

Mártózzatok meg Sevdaliza misztikus, frissítő, egzotikus és energiákkal teli hanghullámaiban!

Molnár Andris (The Stanley Maneuver): Ramzi – Beanie’s Mix

Ez a mixtape olyan mintha nem is a valóság lenne, pedig csak annyi történt, hogy egy montreali zenészlány elmerült YouTube-on az észak-afrikai és közel-keleti modern popzenék bugyraiban, és amikor visszatért húsz mágikus számot hozott vissza magával. Elképesztően inspiráló és szórakoztató válogatás egy párhuzamos világ Try Againjeivel.

https://soundcloud.com/beanies-2/beanies-present-52-ramzi

Lejátszásiba azonnal ezzel a három rocklemezzel, mert nagyon jól jöhetnek a nyáron!